Методологічні аспекти обліково–аналітичного забезпечення кредиторської заборгованості - Осадча, Ганна Григорівна; Коротченко, Ю. С (My University, 2017)
У статті було розглянуто обліково-аналітичне забезпечення та його значення для контролю за кредиторською заборгованістю підприємства. Здійснено огляд класифікації зобовіязань, інформаційного забезпечення обліку операцій з кредиторською заборгованістю. За допомогою системи аналітичних показників було розглянуто платоспроможність підприємства.
Keywords: кредиторська заборгованість; інформаційне забезпечення; облІково-аналітичне забезпечення; accounts payable; accounting and analytical support; information; кафедра обліку і аудиту