Використання пряно-ароматичної сировини у технології оздоровчих харчових продуктів - Баглюк, Максим Олександрович; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна (My University, 2024)
Нами проведено органолептичний аналіз ряду пряних трав, обумовлено можливості застосування їх у технології оздоровчих та профілактичних продуктів.Використання пряної сировини у харчових технологіях демонструє значний потенціал для покращення якості та корисності їжі. Цей компонент не лише надає смаку та аромату, але й має цілющі властивості, сприяє зміцненню здоров'я

We conducted an organoleptic analysis of a number of spicy herbs, determined the possibility of their use in the technology of health and preventive products. The use of spicy raw materials in food technology demonstrates a significant potential for improving the quality and usefulness of food. This component not only gives taste and aroma, but also has healing properties and promotes health
Keywords: пряно-ароматична сировина; органолептичний аналіз; пряні трави; якість; spicy and aromatic raw materials; spicy herbs; organoleptic analysis; кафедра технології оздоровчих продуктів