Порівняльний аналіз конкурентноздатних виробників - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2019)
Проведено аналіз відомих виробників, конкурентноздатність та методів підвищення вироблених товарів. The analysis of known manufacturers, competitiveness and methods of increasing manufactured goods
Keywords: аналіз; виробники; споживачі; кондитерські вироби; ринок; analysis; manufacturers; consumers; confectionery; market; кафедра готельно-ресторанної справи