Дочинець, Інга Вікторівна2019-12-092019-12-092019Дочинець, І. В. Порівняльний аналіз конкурентноздатних виробників / І. В. Дочинець // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції, Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 154.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30483Проведено аналіз відомих виробників, конкурентноздатність та методів підвищення вироблених товарів. The analysis of known manufacturers, competitiveness and methods of increasing manufactured goodsuk-UKаналізвиробникиспоживачікондитерські виробиринокanalysismanufacturersconsumersconfectionerymarketкафедра готельно-ресторанної справиПорівняльний аналіз конкурентноздатних виробниківThesis