Напіввологий корм для собак ''Тоббі'' (Патент на корисну модель № 86737) - Пешук, Людмила Василівна; Рябовол, Максим Вiталiйович; Вакулюк, Тетяна Сергіївна (My University, 2014)
Задачею корисної моделі є створення напіввологого корму для собак, який би за рахунок введення більш широкого спектру компонентів мав високу кормову цінність, був збалансований за основними поживними речовинами. The aim is to create a useful model napivvolohoho dog food that would be due to the introduction of a wider range of components have a high feeding value was balanced in essential nutrients.
Keywords: корм; м’ясо механічної обвалки; соєвий шрот; feed m'yaso mehanіchnoї boning; soєvy meal; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів