Редзюк, Тетяна Юріївна2015-06-112015-06-112015Редзюк, Т. Ю. Особливості обліку виробничих запасів і на підприємствах молочної промисловості / Т. Ю. Редзюк // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К.: НУХТ, 2015. – С. 34-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21062Запаси є одними із найбільш вагомих об’єктів в структурі оборотних активів. Враховуючи те, що основою промисловості, зокрема молочної, є виробничі запаси, їх достовірна оцінка є одним зі способів підвищення ефективності роботи та конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості, що забезпечується бухгалтерським обліком і контролем виробничих запасів. Stocks are one of the most important objects in the structure of current assets. Given that the basis of industry, particularly dairy, have inventories, they are reliable assessment is one way to improve efficiency and competitiveness of the dairy industry, which provided accounting and control of inventory.otherмолочна промисловістьоблікхарчова промисловістьdairyaccountingfood industryкафедра обліку і аудитуОсобливості обліку виробничих запасів і на підприємствах молочної промисловості