Підходи до активізації розвитку спортивно-оздоровчого туризму в Житомирській області - Шверненко, І. В.; Розметова, Олена Григорівна (My University, 2018)
Досліджено сучасні тенденції розвитку спортивно-оздоровчого туризму в Житомирській області. Представлено SWOT-аналіз розвитку туристичного комплексу області та визначено основні причини, що гальмують розвиток спортивно-оздоровчого туризму на Житомирщині. Надано пропозиції щодо активізації розвитку спортивно-оздоровчого туризму в області. Modern tendencies of sports and health tourism development in Zhytomyr region are investigated. The SWOT analysis of the characteristics of the tourist complex of the region was developed and the main reasons that hinder the development of sports and health tourism in Zhytomyr region are determined. The proposals on development of sports and health tourism of the region are given.
Keywords: спортивно-оздоровчий туризм; SWOT-аналіз; туристична діяльність; Житомирська область; sports and health tourism; SWOT-analysis; tourism activity; Zhitomir region; кафедра туристичного та готельного бізнесу