Гулий, Іван СтепановичУкраїнець, Анатолій ІвановичШиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаФіщенко, Анатолій МиколайовичКириленко, Роман ГригоровичСизько, Валерій БорисовичЄрмакова, Ганна ВолодимирівнаЖолнер, Іван ДмитровичСосницький, Віталій ВолодимировичАртюхов, Володимир ЯковичМихайлів, А. П.2012-07-052012-07-052004Вплив виду зернових культур та ступеня дисперсності їх помелу на склад леткої частки спиртової бражки / І. С. Гулий, А. І. Українець, П. Л. Шиян, Т. Мудрак, А. М. Фіщенко, Р. Г. Кириленко, В. Б. Сизько, Г. Єрмакова, І. Жолнер, В. Сосницький, В. Я. Артюхов, А. П. Михайлів // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 2. - С. 16-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2047Розглянуто комплекс технологічних заходів для стабільного одержання спирту високої якості з зернової сировини залежно від ступеня дисперсності помелу і температури термоферментативної обробки.The complex of technological receptions for stable reception of spirit of high quality from grain raw material depending on a degree of dispersiveness of a grinding and temperature thermofermentative processings is considered.otherкрохмалевмісна сировинатермоферментативна обробкаконцентровані ферментні препаратиcarbohydrates content raw materialthermofermentative processingconcentrated fermental preparationsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив виду зернових культур та ступеню дисперсності їх помелу на склад леткої частки спиртової бражкиArticle