Ткачук, Леоніла МиколаївнаПримак, Тетяна Юхимівна2016-11-302016-11-302015Ткачук, Л. М. Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду / Л. М. Ткачук, Т. Ю. Примак // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, 24 листоп. 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 77-79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24618uk-UKкафедра туристичного та готельного бізнесунаціональна кухняеногастрономічний туризмтуристичний попитэногастрономический туризмтуристический спроснациональная кухняenogastronomic tourismnational cuisinetourist demandЕногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі ТаїландуThesis