Особливості викладання освітньої компоненти «Інтелектуальна власність» у підготовці здобувачів вищої освіти - Дулька, Ольга Степанівна (My University, 2024)
Проаналізовано значення освітній компонент «Інтелектуальна власність» у програмах підготовки фахівців із харчових технологій та індустрії гостинності.

The importance of the educational component "Intellectual property" in the programs of training specialists in food technology and the hospitality industry was analyzed.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; інтелектуальна власність; освітня компонента; здобувачів вищої освіти; intellectual property; educational component; higher education students