Методичні передумови використання навчального середовища Moodle для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовної компетентності в монологічному мовленні у процесі самостійної роботи - Бойко, Ганна Анатоліївна (My University, 2018)
Стаття грунтується на результатах аналізу науково-методичної літератури, присвяченої проблемам використання електронних засобів навчання з метою формування іншомовної комунікативної компетентності у майбутніх фахівців з харчових технологій. Проаналізовано існуючі наукові підходи до принципів розробки електронних засобів навчання та їхніх функцій. Відповідно до цілей навчання конкретизовано функції навчального середовища Moodle та принципи організації формування англомовної компетентності в професійно орієнтованому монологічному мовленні у навчальному середовищі Moodle у процесі самостійної роботи.The purpose of the study is to determine methodology preconditions of Moodle using for English language professional oriented monologue competence formation for future food technological engineers; to identify methodology principles and requirements for tasks and exercises development for English language professional oriented monologue competence formation for future food technological engineers with using of Moodle. Methods. Reviewing the studies on electronic learning means problems in foreign language competence formation with the view to analyzing existing scientific concepts of methodology principles, requirements and functions of Moodle using for English language professional oriented monologue competence formation determination.
Keywords: електронні засоби навчання; навчальне середовище Moodle; функції навчального середовища; принципи організації навчання; electronic learning means; Moodle; functions of learning environment; learning organization principles; кафедра іноземних мов професійного спрямування