Фролова, Наталія ЕпінетівнаУкраїнець, Анатолій Іванович2016-04-282016-04-282015Фролова, Н. Е. Дослідження ефірної олії кмину на виявлення факту фальсифікації / Н. Е. Фролова, А. І. Українець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 254-256.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23037uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівфальсифікаціяароматизаториефірна олія кминуessential oil of thymefalsificationflavorsДослідження ефірної олії кмину на виявлення факту фальсифікаціїThesis