Аналіз сучасного асортименту солодких страв - Зарешнюк, Валентина Вадимівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2019)
Проведений аналіз сучасних пропозицій щодо асортименту солодких страв. Прораховано вміст основних нутрієнтів та енергетична цінність продукту.
Keywords: заклад ресторанного господарства; меню; солодкі страви; фруктово-ягідна сировина; харчова цінність; restaurant establishment; menu; sweet dishes; fruit and berry raw materials; nutritional value; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції