Зарешнюк, Валентина ВадимівнаКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262019Зарешнюк, В. В. Аналіз сучасного асортименту солодких страв / В. В. Зарешнюк, І. Л. Корецька // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2020 р. – Київ : ККІБП, 2020. – С. 15-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32275Проведений аналіз сучасних пропозицій щодо асортименту солодких страв. Прораховано вміст основних нутрієнтів та енергетична цінність продукту.otherзаклад ресторанного господарстваменюсолодкі стравифруктово-ягідна сировинахарчова цінністьrestaurant establishmentmenusweet dishesfruit and berry raw materialsnutritional valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАналіз сучасного асортименту солодких стравThesis