Лексико-семантичні групи перифразових номінацій в сучасній українській прозі - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2017)
У статті досліджено лексико-семантичні групи перифразових номінацій в сучасній українській прозі, простежено тенденції розвитку перифразових номінацій на цьому хронологічному етапі. The article deals with lexico-semantic groups of periphrasal nominations in modern Ukrainian prose, trends of development of periphrasal nominations at this chronological stage are traced.
Keywords: вторинна номінація; перифраза; перифразові номінації; лексико-семантичні групи; кафедра гуманітарних дисциплін; secondary nomination; periphrasis; periphrasal nominations; lexical-semantic groups