Пастухова, Аріна СергіївнаШульга (Замура), Світлана Анатоліївна2024-10-012024-10-012024Пастухова, А. Цукристі крохмалепродукти та їх застосування у харчовій промисловості / А. Пастухова, С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.1. – С. 174https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44922У світі виробляється близько 20 найменувань різних крохмалів, більше 60 сортів модифікованих крохмалів, 20 видів патоки, близько 10 сортів крохмального цукру, 15 видів глюкозних продуктів. Матеріалом дослідження є цукристі крохмалепродукти. Основними методами дослідження є комплексний огляд та аналіз літературних джерел.About 20 names of different starches, more than 60 varieties of modified starches, 20 kinds of molasses, about 10 kinds of starch sugar, and 15 kinds of glucose products are produced in the world. The research material is sugary starchy products. The main research methods are a comprehensive review and analysis of literary sources.ukмодифікований крохмалькрохмальна патокамальтодекстриниmodified starchstarch molassesmaltodextrinsкафедра технології цукру і підготовки водиЦукристі крохмалепродукти та їх застосування у харчовій промисловостіThesishttps://orcid.org/0000-0002-1774-6031