Еш, Світлана Миколаївна2013-09-042013-09-042012Еш, С. М. Антикризове управління як складова загального господарського механізму / С. М. Еш // Економіка і управління : досягнення та перспективи : наукові роботи учасників Міжн. наук.-практ. конф., 23 – 24 листопада 2012 р. : тези доповідей. - 2012. - Ч. 2. – С. 110–112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9515Розглянуто теоретичні засади антикризового управління підприємствами в харчовій промисловості, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції. Theoretical principles of anti-crisis management at the food industry enterprises are considerate, problems of anti-crisis management system formation in the conditions of market competition are grounded.otherкризові явищаантикризове управліннялокальні кризиcrisis phenomenaanti-crisis managementlocal crisisкафедра фінансівАнтикризове управління як складова загального господарського механізмуOther