Гарбарук, Іванна Олександрівна2021-07-162021-07-162021Гарбарук, І. О. Удосконалення рецептури кексів пониженої калорійності і впровадження її в проекті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Славута Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іванна Олександрівна Гарбарук ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2021. – 117 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34810otherкексиполідекстрозаемульсіяструктурно-механічні властивостіструктуроутвореннялецитинмонарда двійчастапорошок морквикалорійністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення рецептури кексів пониженої калорійності і впровадження її в проекті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Славута Хмельницької областіOther