Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом - Стрельченко, Людмила Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович (My University, 2015)
У даний час людство зосереджується на здоровому харчуванні, при цьому вартість запропонованих товарів для здорового харчування на сучасному ринку бажала б бути нижчою. Одна із найбільш важливих груп товарів є м’ясна та м’ясомістка продукція з якої ми отримуємо повноцінні білки. Тому перед нами постало завдання здешевлення м’ясомісткої продукції без зниження харчової цінності для продукту. At present, humanity focuses on healthy eating, while the cost of the proposed goods for healthy eating in the modern market would be desirable to be lower. One of the most important product groups is meat and meat products, from which we receive full proteins. Therefore, we faced the challenge of reducing the cost of meat products without reducing the nutritional value of the product.
Keywords: сушіння; білкові композиції; Белкотон С 95; концентрат сої; конвективно-терморадіаційний метод; drying; protein compositions; Belkoton 95; soy concentrate; convective thermo-radiation method; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв