Стрельченко, Людмила ВасилівнаДубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван Федорович2018-07-032018-07-032015Стрельченко, Л. В. Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези Всеукраїнської науково-практичної конференції до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу, 29 жовтня 2015 р., м. Харків. - ХДУХТ, 2015. - С. 39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27801У даний час людство зосереджується на здоровому харчуванні, при цьому вартість запропонованих товарів для здорового харчування на сучасному ринку бажала б бути нижчою. Одна із найбільш важливих груп товарів є м’ясна та м’ясомістка продукція з якої ми отримуємо повноцінні білки. Тому перед нами постало завдання здешевлення м’ясомісткої продукції без зниження харчової цінності для продукту. At present, humanity focuses on healthy eating, while the cost of the proposed goods for healthy eating in the modern market would be desirable to be lower. One of the most important product groups is meat and meat products, from which we receive full proteins. Therefore, we faced the challenge of reducing the cost of meat products without reducing the nutritional value of the product.сушіннябілкові композиціїБелкотон С 95концентрат соїконвективно-терморадіаційний методdryingprotein compositionsBelkoton 95soy concentrateconvective thermo-radiation methodкафедра процесів і апаратів харчових виробництвУдосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способомThesis