Математичне моделювання динамічних процесів з використанням диференціальних рівнянь - Медведєв, Микола Георгійович; Мулява, Оксана Мирославівна; Шоха, Володимир Петрович (My University, 2014)
Нагромаджений досвід застосування математичного моделювання до рішення технічних, соціально-економічних та біологічних задач показує, що поряд з розробкою ефективних обчислювальних моторів і засобів рішення цих задач , все більшу роль відіграють якісні методи дослідження їх властивостей, і особливо дослідження результатів розв'язання. Accumulated experience of mathematical modeling to decision technical, socio-economic and biological problems shows that along with developing efficient computational engines and vehicles solution to these problems is greater role qualitative methods of their properties, especially research results solution.
Keywords: динамічні процеси; динаміка розвитку; математичне моделювання; dynamic processes; the dynamics of; mathematical modeling; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.