Грек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла Вікторівна2012-03-262012-03-262011Грек, О. В. Кріоскопічна температура сумішей на основі сиру кисломолочного / О. В. Грек, А. В. Тимчук // Продовольча індустрія.– 2011. - № 3. - С. 20–23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/513У статті наведено результати вимірювань кріоскопічних температур сумішей на основі сиру кисломолочного з рослинними інгредієнтами. Отримані дані доцільно використовувати для уточнення режимів низькотемпературної обробки та розрахунків кількості вимороженої вологи при визначеній температурі. In the article the results of measurings of cryoscopic temperatures of mixtures are resulted on the basis of cheese soul-milk with vegetable ingredients. Information is got it is expedient to use for clarification of the modes of low temperature treatment and calculations of amount of freezing out moisture at a certain temperature.кріоскопічна температурасуміші на основі сиру кисломолочного з рослинними інгредієнтамизаморожуванняборошно рисове та борошно рисове екструзійнеcryoscopic temperaturemixtures on the basis of cheese soul-milk with vegetable ingredientsfreezingsa flour is rice and flour rice ekstruziyneкафедра технології молока і молочних продуктівКріоскопічна температура сумішей на основі сиру кисломолочного