Applying of the Global standard of traceability system GS1 by the operators of the market’s of production of food products - Bozhko, Anastasiia; Usatyuk, Svitlana (My University, 2022)
The thesis analyses GS1 Global Traceability Standard as one of the best options for developing a comprehensive traceability system in food production.

У тезах розглянуто Глобальний стандарт простежуваності GS1 як один із найкращих варіантів розробки комплексної системи простежуваності у виробництві харчових продуктів.
Keywords: global traceability standard (GS1); глобальний стандарт простежуваності (GS1); traceability system; система відстеження; global trade item number (GTIN); глобальний номер одиниці торгівлі (GTIN); кафедра експертизи харчових продуктів