Сучасні тенденції розвитку ринку праці в Україні - Колошко, Наталія Володимирівна (My University, 2014)
Ринок праці, зайнятість населення є найбільш динамічними елементами ринкової економіки. The labor market, employment is the most dynamic elements of the market economy.
Keywords: ринок праці; економіка; labor market; economy