Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2023-02-042023-02-042022Гащук, О. І. Перспективи використання клітковини насіння олійних культур у технології м'ясних паштетів / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Scientific research in the modern world : 2nd International scientific and practical konference, December 7-9, 2022. – Toronto, Canada : Perfect Publishing, – 2022. – Pp. 199–204https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38965Використання в технології м'ясних паштетів клітковину ядер насіння від переробки олійних культур дозволяє підвищити харчову і біологічну цінність продукції, сприяє стійкому і рівномірному розподілу інгредієнтів, що призводить до створення продукту стабільної якості. The use of seed kernel fiber from the processing of oil crops in the technology of meat pastes allows to increase the nutritional and biological value of products, contributes to a stable and uniform distribution of ingredients, which leads to the creation of a product of stable quality.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясні паштетихарчові волокнаклітковина насіння кунжутаклітковина ядер насіння соняшникаmeat pastesdietary fibersesame seed fibersunflower seed kernel fiberПерспективи використання клітковини насіння олійних культур у технології м'ясних паштетівThesis