Дочинець, Інга Вікторівна2018-05-112018-05-112017Дочинець, І. В. Психологічні проблеми харчування у студентів / І. В. Дочинець // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 136-137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27349Дотримання принципів збалансованого харчування, збільшення кількості продуктів багатих на білки, вітаміни, які підвищують психологічну, емоційну стійкість організму. Оbservance of the principles of balanced nutrition, increase in the quantity of products rich in proteins, vitamins, which increase the psychological, emotional stability of the organism.uk-UKхарчуваннястудентипродуктиризикжиттяnutritionstudentsproductsrisklifeкафедра готельно-ресторанної справиПсихологічні проблеми харчування у студентівThesis