Підходи до формування стратегічних напрямків інвестиційної діяльності - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2015)
Стратегічні цілі інвестиційної діяльності підпорядковані загальній стратегії діяльності підприємства і їх реалізація має забезпечити підвищення ефективності основної діяльності. The strategic objectives of investment activities are subject to the overall strategy of the company and their implementation should ensure efficiency core activities.
Keywords: стратегічні цілі; інвестиційна діяльність; strategic goals; investment activity; кафедра економіки праці та менеджменту