Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2013-01-172013-01-172010Грек, О. В. Аналіз мікроструктури рослинно-жирових композицій / О. В. Грек, О. О. Красуля // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р. : тези доповідей. - 2010. - С. 41-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5429В статті досліджено мікроструктуру рослинно-жирових емульсій із внесенням апельсинових харчових волокон. Наведено результати мікроскопіювання. Встановлено оптимальну кількість введення в рецептури рідкої рослинної олії.волокон. In the article the microstructure of vegetative-fatty emulsions is investigational with bringing of orange food fibres. Results over of microscoping are brought. The optimal amount of introduction is set to compounding of liquid vegetative butter.спред з наповнювачамиspred with componentsмікроструктураmicrostructureрослинно-жирові емульсіїvegetative-fatty emulsionsкафедра технології молока і молочних продуктівАналіз мікроструктури рослинно-жирових композиційOther