Кохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-11-152013-11-152005Гавва, О. О. Дослідження можливостей подовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка» / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : ІХ-а науково-технічна конференція, 2005р.— К. : НУХТ, 2005. — Ч. І. - С. 116-117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11330Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічного моносахариди фруктози на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування фруктози на основі досліджень зміни товщини скоринки молочної цукерки під час її зберігання.uk-UKаморфна масагігроскопічні речовинифруктозатермін зберіганняскоринкакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівamorphous masshygroscopic agentsfructoseshelf lifecrustДослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»Thesis