Глобальні чинники формування нової моделі економічного розвитку України - Бодров, Володимир Григорович (My University, 2017)
У тезах виступу на засіданні круглого столу розглянуто вплив основних зовнішньоекономічних чинників, ризиків і викликів глобального характеру на процеси формування і реалізації нової моделі економічного розвитку для України. Наголошується, що особливої ваги набувають інституціоналізація процесів реформування економіки і суспільства, якість управління реформами. Від правильних рішень залежатиме успіх реформ, посилення національної конкурентоспроможності в умовах глобальних викликів. In theses speech during roundtable are reviewed the influence of major foreign economic factors, risks and global challenges of the processes of formation and implementation of a new model of Ukraine’s economic development. It is noted that particular importance acquire an institutionalization process of reforming the economy and society, quality of reform management. From correct decisions will depend the success of reforms, improving national competitiveness under conditions of global challenges.
Keywords: кафедра міжнародної економіки; модель; економічний розвиток; глобальні виклики; інститути; конкурентоспроможність; model; economic development; institutes; competitiveness; global challanges