Сухий білково-рослинний напівфабрикат з молочної сироватки багатофункціонального призначення для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (для військовослужбовців) - Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Ярош, Катерина Олександрівна (My University, 2018)
Винахід стосується сухого білково-рослинний напівфабрикату з молочної сироватки багатофункціонального призначення для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного харчування, що містить молочну сироватку, причому напівфабрикат додатково містить бурштинову кислоту, L-карнітин, кріопорошки із цукрового буряку, моркви, гарбуза. The invention relates to a dry protein vegetable semifinished product of multivariate milk whey for the enrichment of foods for special dietary foods containing milk whey, the semifinished additionally containing amber acid, L-carnitine, sugar beet cryopresources, carrots, and pumpkin.
Keywords: напівфабрикат; молочна сироватка; кріопорошки; цукровий буряк; морква; гарбуз; полуфабрикат; semi-finished product; milk serum; cryopresources; sugar beets; carrots; pumpkin; кафедра технології оздоровчих продуктів