Історія створення, розвитку та здобутки кафедри обліку і аудиту національного університету харчових технологій - Чернелевський, Леонід Миколайович (My University, 2013)
Стаття розкриває історію становлення, розвитку та здобутки кафедри обліку і аудиту починаючи з опису процесу відкриття спеціальності «Облік і аудит» у нашому університеті, створення випускової кафедри, формування професорсько-викладацького колективу, здобутків колективу на протязі 1992-2013 років. За цей період колективом кафедри видані підручники і навчальні посібники з основних профільних дисциплін, дано путівку в життя 3,9 тис. бакалаврів, 4,2 тис. спеціалістів та тисячі магістрів. The article reveals the story of the formation, development and achievements of the department of accounting and auditing starting with a description of the process of opening a specialty "Accounting and Auditing" in our university, graduating creation of the Department, the formation of the teaching staff, team achievements during 1992-2013 years. During this period the staff of the department issued textbooks and manuals on basic core subjects, given a start in life bachelors 3.9 thousand, 4.2 thousand specialists and thousands of masters.
Keywords: професорсько-викладацький склад; підручники; посібники; наукові праці; випускники; faculty; textbooks; manuals; research papers; graduates; кафедра обліку і аудиту