Про зменшення витрати енергоносіїв на м’ясопереробних підприємствах України - Заславський, Аркадій Ісакович; Павелко, Володимир Іванович; Горобець, Юлія Сергіївна (My University, 2014)
Наведені заходи щодо зменшення використання паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах України. Given activities to reduce the use of energy resources at meat processing plants in Ukraine.
Keywords: модернізація; паливно-енергетичні ресурси; енергоносії; економія; modernization; energy resources; energy saving; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки