Модернізація сушильного обладнання у молочній галузі як спосіб вирішення проблеми - Михалевич, Артур Петрович; Ашмаріна, Галина Ревмирівна (My University, 2019)
Модернізація сушильних установок дозволяє привести їх характеристики за енергоспоживанням та якістю готової продукції до аналогічного обладнання провідних фірм Європи. Modernization of drying units allows to bring their characteristics in terms of energy consumption and quality of finished products to similar equipment of leading European companies.
Keywords: сушіння; сухе молоко; суха сироватка; молоко; модернізація; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра екології та екоменеджменту; modernization; dry whey; dry milk; drying; milk