Повне дослідження кривих другого порядку - Богомол, Анна Віталіївна; Богатирчук, Анатолій Степанович; Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2011)
У доповіді показуємо як розв’язати задачу (встановлення типу кривої) засобами пакету MathCAD. The report show how to solve the problem (setting the type of curve) using the package MathCAD.
Keywords: тип кривої; еліпс; гіпербола; парабола; type of curve; ellipse; hyperbola; parabola; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.