Haschuk, OlexandraMoskaluyk, OksanaBabik, BohdanKalinin, Nazar2023-12-152023-12-152023Restructured ham products for human nutrition with increased physical activity / O. Haschuk, O. Moskalyuk, B. Babik, N. Kalinin // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 177-179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41777Для відновлення організму людини в надзвичайних і стресових ситуаціях необхідно споживання білкової їжі. Об’єктом дослідження - м'ясо птиці, телятина, сухе молоко, соєвий ізолят, соняшниковий ізолят. В якості білоквмісних функціональних добавок нами обрано: тваринні білки, свинячу шкурку, сухе молоко, соєвий ізолят, соняшниковий ізолят, які дозволяють при виробництві реструктурованих шинкових виробів створити монолітний фарш при термічній обробці. To restore the human body in emergency and stressful situations, it is necessary to consume protein food. The object of the research is poultry meat, veal, dry milk, soy isolate, sunflower isolate. As protein-containing functional additives, we have chosen: animal proteins, pork skin, dry milk, soy isolate, sunflower isolate, which make it possible to create monolithic minced meat during heat treatment during the production of restructured ham products.enм'ясо телятиним'ясо птицішинкові виробиveal meatpoultry meatham productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівRestructured ham products for human nutrition with increased physical activityThesis