Проблеми законодавчого регулювання кредитного ринку України - Ягодіна, Анастасія Віталіївна (My University, 2014)
Перехід України до ринкових відносин у сфері організації та функціонування господарства вимагає, у свою чергу, приведення законодавства у відповідність до потреб ринкової економіки. Ukraine's transition to market relations in the organization and functioning of the economy requires, in turn, bring legislation in line with the needs of a market economy.
Keywords: кредитний ринок; законодавство; економіка; credit market; legislation; economy