Студзінська, Марина ОлександрівнаПанченко, ІринаНєміріч, Олександра Володимирівна2014-06-102014-06-102014Студзінська, М. Використання овочевих порошків у технологіях низькокалорійних соусів / Марина Студзінська, Ірина Панченко, Олександра Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 37-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14907Визначено можливість використання в технології низькокалорійних соусів овочевих порошків, які є натуральними структуроутворювачами, і дозволяють знизити вміст жиру в рецептурній композиції. The possibility of using the technology of low-calorie sauces vegetable powders that are natural structure-and can reduce the fat content in prescription formulation.uk-UKнизькокалорійні соусиовочеві порошкиvegetable powderslow-calorie saucesкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання овочевих порошків у технологіях низькокалорійних соусівOther