Використання овочевих порошків у технологіях низькокалорійних соусів - Студзінська, Марина Олександрівна; Панченко, Ірина; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2014)
Визначено можливість використання в технології низькокалорійних соусів овочевих порошків, які є натуральними структуроутворювачами, і дозволяють знизити вміст жиру в рецептурній композиції. The possibility of using the technology of low-calorie sauces vegetable powders that are natural structure-and can reduce the fat content in prescription formulation.
Keywords: низькокалорійні соуси; овочеві порошки; vegetable powders; low-calorie sauces; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції