Грабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія ІванівнаСабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна2014-04-222014-04-222006Грабовська, О. В. Вплив гідратації глюкози на її кристалізацію / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, Н. І. Сабадаш // Цукор України – 2006. – № 5. – С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14101Наведено результати досліджень гідратації глюкози за допомогою комп’ютерної хімії та обґрунтовано вплив різних факторів на кристалізацію різних форм глюкози в гідратній або ангідридній формі. The results of researches of hydratation of glucose are resulted by computer chemistry and grounded influence of different factors on crystallization of different forms of glucose in a hydrate or anhydride form.otherгідратна та ангідридна глюкозагідратаціянасичений розчинhydrate and anhydride glucosehydratationsaturated solutionкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиВплив гідратації глюкози на її кристалізаціюArticle