Вплив гідратації глюкози на її кристалізацію - Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна (My University, 2006)
Наведено результати досліджень гідратації глюкози за допомогою комп’ютерної хімії та обґрунтовано вплив різних факторів на кристалізацію різних форм глюкози в гідратній або ангідридній формі. The results of researches of hydratation of glucose are resulted by computer chemistry and grounded influence of different factors on crystallization of different forms of glucose in a hydrate or anhydride form.
Keywords: гідратна та ангідридна глюкоза; гідратація; насичений розчин; hydrate and anhydride glucose; hydratation; saturated solution; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води