Техніка для аграріїв на ХХХІ Міжнародній сільськогосподарській виставці«АГРО-2019» - Смоляр, Віталій Іванович; Муха, Володимир Миколайович; Куянов, Володимир Вікторович; Миропольський, Олександр Михайлович (My University, 2019)
З 4 по 7 червня 2019 року в м. Києві на території Національного Комплексу «Експоцентр України» ( проспект Академіка Глушкова, 1) проходила 31-а Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2019». «АГРО-2019» – ключова та наймасштабніша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, продуктивний майданчик для підвищення ефективності виробництва, впровадження новітніх технологій та розвитку усіх сфер АПК України. Цьогорічна виставка об’єднала понад 1200 учасників з 15 країн світу на площі 3,5 га, гостями виставки стали близько 71 тис. відвідувачів - агрономів, спеціалістів із закупівель, власників та топ-менеджерів агрокомпаній, фермерів та усі зацікавлених. Вперше на «Агро-2019» були тематично об’єднані павільйони виробників зі США, Канади та Китаю. From 4 to 7 June 2019, in Kiev, on the territory of the National Complex “Expocenter of Ukraine” (1 Academician Glushkov Avenue), the 31st International Agricultural Exhibition “AGRO-2019” was held. AGRO-2019 is the key and most ambitious agroindustrial exhibition in Ukraine and Eastern Europe, a productive platform for improving production efficiency, the introduction of new technologies and the development of all areas of the agro-industrial complex of Ukraine. The exhibition brought together more than 1,200 participants from 15 countries of the world on an area of 3.5 hectares, about 89 thousand visitors became agronomists, procurement specialists, owners and top managers of agricultural enterprises, farmers and all interested guests. For the first time, the Agro-2019 included thematic pavilions of manufacturers from the United States, Canada and China.
Keywords: сільськогосподарська техніка; рослинництво; тваринництво; AGRO-2019; plant growing; animal husbandry