Мукоїд, Роман МиколайовичЄмельянова, Ніна ОлександрівнаУкраїнець, Анатолій Іванович2013-03-282013-03-282009Мукоїд, Р. М. Розробка технологічного режиму солодорощення вівса / Р. М.Мукоїд, Н. О.Ємельянова, А. І.Українець // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людини у ХХΙ столітті : тези доповідей 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2009 р. – Київ : НУХТ, 2009. – Ч.2. – С. 191.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7107Розроблено технологічний режим солодорощення вівса із врахуванням вологості, температури і тривалості процесу солодорощення.The technological regime malting oats with the humidity, temperature and duration of the process of malting.otherтемпературатривалістьовессолодсолодорощеннявологістьdurationoatstemperaturemalthumiditymaltingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваРозробка технологічного режиму солодорощення вівсаThesis