Innovative contact for circuit breaker and magnetic starter - Romaniuk, Volodymyr; Shesterenko, Volodymyr (My University, 2020)
В роботі розглянутий економічний спосіб підвищення надійності контактних систем автоматичних вимикачів та магнітних пускачів шляхом використання в їх конструкції елементів зі сплавів з ефектом пам'яті форми.

This work describes an economical way of increasing circuit breakers' and magnetic starters' contact systems reliability by including shape memory alloy elements in their constructions.
Keywords: контактна система; ефект пам'яті форми; надійність; contact system; reliability; shape memory effect; кафедра електропостачання і енергоменеджменту; magnetic starter; автоматичний вимикач; магнітний пускач; circuit breaker