Копірайтинг як інструмент написання ефективних текстів - Коваленко, Ксенія Володимирівна; Лелека, Ольга Олександрівна (My University, 2023)
Люди мешкають у сучасному світі, у такий період часу, коли технології з кожним роком все більше прогресують, вдосконалюються, модифікуються та трансформуються задля покращення життя населення. І копірайтинг – один із найяскравіших результатів цього прогресу.
Keywords: копірайтинг; реклама; креатив; copywriting; advertising; creative; кафедра маркетингу