Гордієнко, Оксана ВолодимирівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2019-05-212019-05-212018Гордієнко, О. В. Нові види збагачувачів з каротиновмісної сировини / О. В. Гордієнко, Т. М. Левківська // Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 16 травня 2018 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2018. – С. 111-112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29262В результаті комплексного перероблення гарбузу, можна отримати два каротиновмісні продукти – концентрований сік та пасту з гарбузових вичавок. Концентрований гарбузовий сік додавали до соковмісних продуктів, соусів та топінгів. Отриману пасту додавали до кондитерських виробів, ікри та паштетів. As a result of the complex processing of the pumpkin, you can get two carotene-containing products - concentrated juice and pumpkin husks pasta. Concentrated pumpkin juice was added to juice-containing products, sauces and topings. The resulting paste was added to confectionery, caviar and paste.uk-UKгарбузpumpkinкаротинcaroteneконцентруванняconcentrateвичавкиhusksпастаpasteкафедра технології консервуванняНові види збагачувачів з каротиновмісної сировини.Thesis