Нові види збагачувачів з каротиновмісної сировини. - Гордієнко, Оксана Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2018)
В результаті комплексного перероблення гарбузу, можна отримати два каротиновмісні продукти – концентрований сік та пасту з гарбузових вичавок. Концентрований гарбузовий сік додавали до соковмісних продуктів, соусів та топінгів. Отриману пасту додавали до кондитерських виробів, ікри та паштетів. As a result of the complex processing of the pumpkin, you can get two carotene-containing products - concentrated juice and pumpkin husks pasta. Concentrated pumpkin juice was added to juice-containing products, sauces and topings. The resulting paste was added to confectionery, caviar and paste.
Keywords: гарбуз; pumpkin; каротин; carotene; концентрування; concentrate; вичавки; husks; паста; paste; кафедра технології консервування