Тищенко, Василь ІвановичШубіна, Євгенія АндріївнаПасічний, Василь МиколайовичБожко, Софія Богданівна2024-08-212024-08-212021М’ясомісткі запечені вироби із комбінованим складом сировини / В. М. Тищенко, Є. А. Шубіна, В. М. Пасічний, С. Божко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021 р. – С. 218–219.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44393Описано результати досліджень функціонально-технологічних показників комбінованих м’ясних хлібів.The results of research on the functional and technological indicators of cosbined meat loaves are described.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкомбіновані виробим’ясний хлібcombined productsmeat breadМ’ясомісткі запечені вироби із комбінованим складом сировиниOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0002-7153-999X