Наслідки державного регулювання цін на продукцію хлібопекарної галузі України - Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна (My University, 2008)
Досліджено та проаналізовано вплив державного регулювання цін на діяльність хлібопекарних підприємств. Сформовано ряд пропозицій, спрямованих на підвищення ефективності діяльності вітчизняних підприємств хлібопекарної галузі. Investigated and analyzed the impact of state regulation of prices for bakery business activities. Formed a number of proposals aimed at improving the efficiency of the domestic baking industry.
Keywords: хлібопекарна галузь; прибуток; державне регулювання; ціна; фіксовані ціни; baking industry; profit; government regulation; price; fixed prices; кафедра економічної теорії