Мішані просторові задачі математичної теорії пружності - Улітко, Андрій Феофанович; Мартиненко, Михайло Антонович (My University, 2015)
В результаті експлуатації реальних конструкційних методів в них завжди виникають внутрішні просторові тріщини. As a result, operation of real structural methods they always appear inside the spatial rifts.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; мішані просторові задачі; математична теорія пружності; математична теорія; mixed spatial tasks; mathematical theory of elasticity; mathematical theory