Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2004)
Наведено імпорт і експорт виробництва морозива. Розглянуто новий асортиментний ряд морозива за рахунок комбінування молочної складової рослинними оліями. Проаналізовано можливості технічного переоснащення підприємств за рахунок нового обладнання для фасування. An import and export of ice cream. Considered a new product line of ice cream by combining dairy ingredient vegetable oils. Possibilities of technical re-equipment of enterprises at the expense of new equipment for packaging.
Keywords: морозиво; ice cream; обсяги виробництва; production; харчові добавки; food additives; технічне переоснащення; technical upgrading; кафедра технології молока і молочних продуктів