Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2013-03-132013-03-132004Федченко, Т. Г. Українське морозиво. Перспективи розвитку галузі / Т. Г. Федченко, Г. Є. Поліщук, Т. А. Скорченко. // Світ морозива і холоду. – 2004. – №2. – С. 10-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6812Наведено імпорт і експорт виробництва морозива. Розглянуто новий асортиментний ряд морозива за рахунок комбінування молочної складової рослинними оліями. Проаналізовано можливості технічного переоснащення підприємств за рахунок нового обладнання для фасування. An import and export of ice cream. Considered a new product line of ice cream by combining dairy ingredient vegetable oils. Possibilities of technical re-equipment of enterprises at the expense of new equipment for packaging.uk-UKморозивоice creamобсяги виробництваproductionхарчові добавкиfood additivesтехнічне переоснащенняtechnical upgradingкафедра технології молока і молочних продуктівУкраїнське морозиво. Перспективи розвитку галузіArticle