Доценко, Віктор ФедоровичГавриш, Андрій ВолодимировичКулікова, Христина Вікторівна2014-06-022014-06-022014Патент на винахід № 105109 Шоколадний фондан / Доценко В. Ф., Гавриш А. В., Кулікова Х. В. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № a 201301767 ; заяв. 3.02.2013 ; опубл. 10.04.2014, Бюл. № 7, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14740Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно.uk-UKшоколадний фонданchocolate fondanрисове борошнорисовая мукаrice flourресторанне господарстворесторанное хозяйствоrestaurant businessкафедра готельно-ресторанної справиШоколадний фондан (Патент на винахід № 105109)Technical Report