Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105109) - Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна (My University, 2014)
Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно.
Keywords: шоколадний фондан; chocolate fondan; рисове борошно; рисовая мука; rice flour; ресторанне господарство; ресторанное хозяйство; restaurant business; кафедра готельно-ресторанної справи