Реструктуровані шинкові вироби із збагаченим білковим складом та використанням натурального барвника - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Артюх, Ірина Василівна; Михавко, Тамара Романівна; Жук, Вікторія Олександрівна (My University, 2020)
В основу наукової роботи була поставлена задача розроблення рецептури реструктурованих шинкових виробів з покращеним вмістом амінокислотного складу та заміною штучного нітриту натрію на натуральний барвник. Під час аналізу хімічного складу сировини та за допомогою програмного забезпечення було розраховано та відпрацьовано рецептури реструктурованих шинкових виробів з різним вмістом білкової композиції (БК).
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; реструктурована шинка; м'ясо індика; свинина