Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій - Сафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Перцевой, Федір Всеволодович (My University, 2000)
Комплексно розглянуто питання якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Розраховано комплексний показник якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Comprehensively addressed the issue of quality semi-finished biscuit based on barley flour. Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour.
Keywords: кваліметрична оцінка якості; бісквітні напівфабрикати; комплексний показник; нетрадиційна борошняна сировина; борошняні композиції; quality control quality assessment; biscuit cake; complex index; unconventional raw flour; flour compositions; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів