Сафонова, Ольга МиколаївнаКамбулова, Юлія ВікторівнаПерцевой, Федір Всеволодович2013-02-222013-02-222000Сафонова О.М. Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій / О. М. Сафонова, Ю. В. Чудік, Ф. В. Перцевий // Вісник ДонДУЕТ : Наук. журнал. Серія „Технічні науки”. – Донецьк : ДонДУЕТ : – 2000, № 6. – С. 106 – 110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6500Комплексно розглянуто питання якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Розраховано комплексний показник якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Comprehensively addressed the issue of quality semi-finished biscuit based on barley flour. Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour.uk-UKкваліметрична оцінка якостібісквітні напівфабрикатикомплексний показникнетрадиційна борошняна сировинаборошняні композиціїquality control quality assessmentbiscuit cakecomplex indexunconventional raw flourflour compositionsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композиційArticle