Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна2016-02-252016-02-252015Лисенко, О. А. Ключові проблеми розвитку ринку хліба та хлібопродуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни / О. А. Лисенко // Вісник Одеського національного університету. Економіка. – 2015. – Т. 20, Вип. 5. – С. 57-61.2304-0920https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22362Досліджено основні показники вітчизняного ринку хліба та хлібопродуктів у поєднанні із розвитком сировинної бази. Виявлені тенденції щодо подальшого розвитку споживчого ринку хлібобулочних виробів. Спрогнозовані значення показників доступності основного виду продовольства на найближчий період. The main indicators of the national market of bread and bakeries in combination with development of a source of raw materials are investigated. Tendencies of further development of the consumer market of bakery products are found. Values of indicators of availability of a main type of the food for the next period are predicted.ринокхліб та хлібопродуктипродовольча безпекасировинна базатенденціїmarketbread and bakeriesfood securitysource of raw materialstendenciesкафедра економіки праці та менеджментуКлючові проблеми розвитку ринку хліба та хлібопродуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки країниArticle