Ключові проблеми розвитку ринку хліба та хлібопродуктів в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2015)
Досліджено основні показники вітчизняного ринку хліба та хлібопродуктів у поєднанні із розвитком сировинної бази. Виявлені тенденції щодо подальшого розвитку споживчого ринку хлібобулочних виробів. Спрогнозовані значення показників доступності основного виду продовольства на найближчий період. The main indicators of the national market of bread and bakeries in combination with development of a source of raw materials are investigated. Tendencies of further development of the consumer market of bakery products are found. Values of indicators of availability of a main type of the food for the next period are predicted.
Keywords: ринок; хліб та хлібопродукти; продовольча безпека; сировинна база; тенденції; market; bread and bakeries; food security; source of raw materials; tendencies; кафедра економіки праці та менеджменту