Синтезований газ як паливо для когенераційних установок - Осьмак, Олексій Олексійович; Серьогін, Олександр Олександрович (My University, 2007)
Досліджено потенціал енергоносіїв. Проаналізовано переваги застосування когенераційних установок. Визначено економічні показники від використання відновлювальних джерел енергії. Investigated the potential energy. Analyzed the benefits of cogeneration plants. The economic performance of renewable energy.
Keywords: органічне паливо; fossil fuels; синтез газ; synthesis gas; когенераційні установки; cogeneration units; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту